Član našeg tima

O nama

Marketing je profesionalna full internet marketing agencija za reklamiranje u Srbiji! Marketing Vam pomaže ostvariti Vaše strateške ciljeve u Vašem poslovanju. Marketing nudi kompleksna profesionalna marketing internet rešenja! Dok ostali programiraju i samo kroje web dizajn stranice, Marketing Vam nudi ceo paket biznis modela i internet rešenja, izradjenih na ključ. Povezivanjem kreativnosti, originalnosti i profesionalizma iskusnog tima nastaju kvalitetna rešenja, koja će Vam osigurati prednost pred konkurencijom.

Od ukupnog broja registrovanih firmi u Srbiji, čak 40% firmi nestane sa tržišta u prvoj godini poslovanja. Razlozi mogu biti razni, a najčešće greške su: nedostatak strategije nastupa na tržištu i nedostatak ideja za privlačenje pažnje tržišta na sebe.

Ukoliko u startu ne shvatite značaj marketinga u Vašem poslovanju najverovatnije ćete poslovati na marginama. Neunapređivanje marketinga je prvi znak korporativne propasti. Uspešne kompanije ili rastu i menjaju se ili propadaju. Neuspeh u prilagođavanju je često glavni uzrok "smrti".

Powered by WebExpress