Marketing usluge

Marketing je profesionalna full internet marketing agencija za reklamiranje u Srbiji! Marketing Vam pomaže ostvariti Vaše strateške ciljeve u Vašem poslovanju.
Marketing nudi kompleksna profesionalna marketing internet rešenja! Dok ostali programiraju i samo kroje web dizajn stranice, Marketing Vam nudi ceo paket biznis modela i internet rešenja, izradjenih na ključ.
Povezivanjem kreativnosti, originalnosti i profesionalizma iskusnog tima nastaju kvalitetna rešenja, koja će Vam osigurati prednost pred konkurencijom.

Najsvežije informacije

U ovoj sekciji možete pratiti najnovije vesti.

Naš nov SEO tim

Search Engine Optimization (skraćeno: SEO) ili optimizacija web stranica za pretraživače je deo internet marketinga koji se bavi unapređenjem količine i kvaliteta sabraćaja prema Vašem web sajtu, a samim tim i pozicioniranjem sajta po ključnim rečima koje najviše odgovaraju sadržaju putem "prirodne" pretrage (ne sponzorisane) na web pretraživačima (Google, Bing, Yahoo, Ask, Krstarica...). Marketing je formirao nov specializovan tim koji će se baviti SEO.

Sada se nalazimo na novoj adresi

Obaveštavamo sve klijente da je naša agencija promenila adresu. Sada se naše kancelarije nalaze u Beogradskoj 15, Beograd.

Naši zaposleni

Upoznajte naš tim
Powered by WebExpress